2011. augusztus 18., csütörtök

Vakondságok:D




hát..egyenlőre csak ezt tudom mutatni..örülök hogy egyáltalán ezt be tudtam fejezni:( egész nyáron csak tanulok..rohanok az egyik óráról a másikra..semmire sincs időm:( már elkezdtem egy nagyobb gyöngymunkát is..amit már rég befejeztem volna...ha lenne rá időm..pedig még annyi ötletem lenne..és már itt a nyár vége is:( remélem azért még nyúlhatok gyöngyhöz és mást is mutathatok:D ez egy újabb kis zsugorka füli...fényes lakkal kezelve:)

5 megjegyzés:

Zsófi írta...

De édes, nagyon ügyes vagy! Az idővel én is hadilábon állok, csak gyűlik itt az alapanyag de semmi nem készül.

Panka gyöngye írta...

Nagyon édes ez a füli,mi is nagyon kedveljük Kisvakondot:))))
Azért remélem jut időd a pihenésre is a sok tanulás mellett!Mindjárt vége a nyárnak,szentelj egy kis időt a pihenésre is!

Timike írta...

Gyermekkorom kedvenc alakja a kis vakond aki a kamillát keresi szegény beteg fecskének. Imádom még mai is. Ez a füli csodás, szerintem is pihenj egy kicsit, s kipihenten a gyöngyözés is jobb lesz.

Kriszty írta...

imádtam a kisvakondot :) nagyon édes a fülcsid.

Nojcsi37 írta...

Köszönöm szépen mindenkinek..én ugyan nem sok részt láttam a meséből..de olyan ellenállhatatlanul aranyos hogy muszáj volt..és köszönöm a tanácsot a pihenéssel kapcsolatban...megfogadtam..és ráadásul a tanulással sem maradtam el(és még fűzhettem is):D