2011. május 27., péntek

oh..jajj !!! :S

sziasztok!:)

most azért is írok nektek hogy nem vesztem el azért..csak egy nagy megpróbáltatás előtt állok:S képzeljétek holnap fogok nyelvvizsgázni és már nagyon nagyon izgulok! remélem sikerülni fog...sőt bízom benne..mert hát ugye muszáj azért hinni is benne:) Nagyon szorítsatok mert extrán izgulok! Utána esküszöm h elmegyek moziba megeszek egy hatalmas pizzát és elfűzöm az összes gyöngyöm XD 

SZORÍTSATOK! :)
sziasztok! :D

9 megjegyzés:

Ágota írta...

Hát Kedves Nojcsi, akkor egy "nagy kamionnal" kívánok, mert kéz és lábtörést tuti nem szeretnék senkinek! Menni fog az, csak most vagy ideges. A sütit és egy pohár finom italt ki ne hagyd a végén!

Timike írta...

Rám is számíthatsz, szorítok neked, hogy minden a legnagyobb rendben menjen.

Nojcsi37 írta...

köszönöm szépen mindkettőtöknek...nagyon nagyon aranyosak vagytok...én is remélem h minden rendben lesz..és a sütit sem fogom kihagyni..XD köszönöm!

Mia írta...

Kína egy havi termékét kívánom! Én is így voltam ezzel anno (akkor még nem fűztem gyöngyöt mondjuk), sőt! Bár nem vagyok hívő, de bizony bementem egy templomba... szóval csak ügyesen!!! :))

Piky73 írta...

I'll keep my fingers crossed for you :)

Panka gyöngye írta...

Szorítok:)))

Amy's írta...

Szoritok en is neked! Egy vodorrel kivanok :)
Egy tortat is egyel meg a sikeres vizsga utan :)

Orsi írta...

Szia!!!
Gondoltam Rád és átéreztem a helyzeted, én is nemrég lettem túl a nyelvvizsgán és nagyon ideges voltam előtte.
Na hogy sikerült, hogy érzed? Mesélj!
Puszi!

Nojcsi37 írta...

:) jahj..köszönöm szépen mindenkinek a támogatást...nagyon hálás vagyok érte:D Amy..sajnos a tortát nem nagyon szeretem...de ha meglesz lehet még azt is bevállalom :) hát Orsi..hogy őszinte legyek nem tudom..vegyes érzelmek hol azt érzem h biztos megvan..máskor meg teljesen lehangolódom és inkább sírni volna kedvem.:( csak ez a hosszú várakozás ne lenne megöli teljesen az idegeim:)
REMÉLEM azért jó lesz...a hallásutáni volt talán a leggyilkosabb:( de majd kiderül :)
És még egyszer köszönöm mindenkinek :) puszi:O