2011. február 7., hétfő

Selyemcukor és menta








Végre van egy kis időm törődni szegény kis elhanyagolt blogommal..XD De sajnos az örömben van egy kis "üröm" mivel azért van időm mert éppen betegeskedem...nah de nem baj !! Ezeket készítettük az utóbbi időben..a rózsaszínt én csináltam és már láthattátok is csak kicsit kiegészítettem...eredetileg másmilyenre gondoltam csak aztán nem volt elég gyöngyöm sem meg alkatrészem sem így gyorsan átterveztem és ez az egyszerű "fityegő" lett belőle......a másikat a "mentát" (:D) anyum csinálta nem olyan régen..mivel ő jobban szereti az egyszerű nyakláncokat valószínűleg csak egy bőrön fog lógicálni....:D érdeke mód a 3 karika is máshogy néz ki annak ellenére h a minta ugyanaz..ennyit számít sajnos a gyöngy minősége..:( de ez a zöld lett a legjobb:D

5 megjegyzés:

Zsófi írta...

De szuper mind a kettő! A selyemcukor nagyon ennivaló! :-)

Nojcsi37 írta...

köszönöm szépen!! Nagyon kedves vagy!

Angi írta...

Kedves Nojcsi!

Nagyon szépek mind.
Elkérhetném a karika mintáját?

Köszi, Angi
angee.sz@gmail.com

kkati írta...

Most találtam rá a blogodra. Még nem néztem teljesen végig, mert most sajnos nincs időm, de amit láttam, az nagyon tetszett, így biztos jövök még.

Nojcsi37 írta...

Nagyon köszönöm szépen mindenkinek..nagyon jól esnek ezek a kedveskedő szavak!!

ANGI:persze igyekszem neked elküldeni remélem hamarosan lesz időm...mivel nem nagyon értek a programokhoz remélem úgy is elég lesz ha csak leírom..mert nem olyan bonyolult:D remélem hamarosan lesz időm..igyekszem megígérem..:)