2011. június 1., szerda

Ébredés...




:D :D végre újra volt gyöngy és tű a kezemben:) már nagyon hiányzott:)Egyenlőre csak ezt a fülit csináltam...szeretnék ehhez is gyűrűt..remélem elég lesz a gyöngyöm..meg hát annyi elmaradásom is van:(Már régóta tartogatom ezeket a pöttyös gyöngyöket...de úgy eddig igazából nem tudtam mit kezdeni velük...aztán Noralkotás oldalán láttam egy ehhez hasonló fülit...és nagyon megtetszett..úgy döntöttem jó kis bemelegítés lesz tanulás után:) nagyon köszönöm Noralkotásnak a csodás ötletet:D az enyém kicsit nagyobb lett....meg nehezebb is de azért tetszik:) És legalább a szélének  a díszítésével valami újat is megtudtam csinálni szintén Noralkotás képe alapján:) nagyon köszönöm:)

8 megjegyzés:

kkati írta...

Jó kis vidám fülbevalókat csináltál.Tetszenek nekem.

Panka gyöngye írta...

Nagyon helyes füliket készítettél!Nóra lámpagyöngyös verziója nekem is nagyon bejövős volt,talán pont tegnap néztem meg nála a Meskán:)Jó,hogy most már nálad is gyönyörködhetem benne:))Nagyon vidám színeket használtál:)

Piky73 írta...

Nagyon kis élénk, vidámságos!!! Csudajó nyári darab :)

Zsófi írta...

Szuper fülik!!!

Timike írta...

Eszméletlenül jók, igazi nyári darab. Nagyon tetszik.

memo írta...

Nagyon szépek az ékszereid! Szép színeket használsz, és nagyszerűen társítod őket. A fűzésed szép egyenletes. Gratulálok a munkáidhoz!

Nojcsi37 írta...

nagyon szépen köszönöm mindenkinek:D

Ababeads írta...

Wow!! I love it!